Bekijk onze service!

 

WEBSITE MIGRATIES

Heb je hulp nodig om je site te migreren naar een meer stabiele webhost? Bij ons zit je goed met onze migratie service. Heb je hulp nodig om de juiste WordPress webhost te vinden? Wij kunnen je daarmee helpen!

WORDPRESS UPDATES

Er vinden regelmatig updates plaats voor WordPress en de plugins en dat is een goede zaak. Het kan echter lastig zijn als het niet je expertise is. Wij checken wekelijks je site om ervoor te zorgen dat je er nog steeds goed mee kunt werken.

 

GEAUTOMATISEERDE BACKUPS

Wij zorgen voor een veilige back-up van je site op een off-site locatie in de cloud. Mocht er iets gebeuren dan zorgen we ervoor dat je site weer snel beschikbaar is zodat het lijkt het alsof er niets is gebeurd.

PROFESSIONELE HELP DESK

Door de combinatie van ons team hebben we een goede kennis van WordPress waarvan jij kunt profiteren. We geven niet alleen advies als daarom gevraagd wordt maar helpen je wanneer mogelijk ook om pro-actief je site te verbeteren.

 

24/7 TOEZICHT

Door gebruik te maken van de beste malware-detectie middelen die op de markt beschikbaar zijn voor WordPress, zorgen wij ervoor dat je site intact wordt gehouden om eventuele hackers buiten de deur te houden.

NAAR UW WENS

Wil je jouw thema uitbreiden of verbeteren, of ben je op zoek naar een op maat gemaakte plugin? Wij kunnen je helpen met de juiste keuze te maken. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij helpen je daarmee.

 

Heeft u nog geen website of webshop?
Neem een kijkje op onze Website pakketten pagina en Webshop pakketten pagina.