Uw website of webshop eenvoudig aanpassen?

Het is tegenwoordig voor een bedrijf bijna ondenkbaar om geen website te hebben. Ook voor particulieren is het hebben van een website tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Wij gebruiken voor het maken van websites hoofdzakelijk WordPress. WordPress is een van de bekendste Content Management Systemen (CMS). Met een CMS kunt u een website maken en beheren.

Het is belangrijk om uw website regelmatig een update te geven in de vorm van bijvoorbeeld een blog, artikel of een nieuwe pagina. Met WordPress is dit gemakkelijk te realiseren. Voor iemand die nieuw is in de wereld van websites is het een gemakkelijk te begrijpen systeem, omdat verstand hebben van lastige programmeertalen en codes niet nodig is. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot andere Content Management Systemen als Joomla!, waarvoor meer expertise nodig is. Tekstinvoer is in Joomla! even eenvoudig als in WordPress, maar bijvoorbeeld het invoegen van een foto is veel ingewikkelder.

Ook niet geheel onbelangrijk: WordPress is gratis, omdat het een Open Source Systeem is. Dat wil zeggen dat de broncode naar eigen wens te bewerken is en dat er in principe geen licentiekosten aan verbonden zijn. Daarnaast heeft WordPress een flinke achterban van vrijwilligers en daardoor zijn er regelmatig updates.